Frakt & Retur

Innan han återvände artiklar till oss, läs och följ instruktionerna nedan. Du kan också contect vår kundtjänst, där en av våra kunders säljare kommer att vara glada att hjälpa dig.
 Se till att du förstår vår politik för återvändande och säkerställa att alla kriterier är uppfyllda innan fysiskt skickar några objekt tillbaka till oss.
  www.landebacks.se förbehåller sig rätten att debitera en hanteringsavgift på alla returnerade produkter.
 Ett. Vi erbjuder en 180-dagen garanti mot mekaniska fel med undantag av mänskliga skador. Vi rekommenderar dig att maila oss dina problem så många frågor kan vara fast eller justeras av dig själv.
  Vi reparerar din produkt inom garantiperioden förutsatt att: Posten har en tillverkare defekt. Posten (s) matchar objektet (s) på vår beställer rekord.
  Garantin täcker inte följande förekomster: misskötts merchandise av kunden. Orimliga slitage av något slag. Skador orsakade av mänsklig.
  Inga returer accepteras utan:. En tidigare e-postmeddelande om det specifika problemet (vänta tills du hör tillbaka från oss)
 
 2. Under vissa förhållanden, kan du byta eller begära återbetalning inom 14 dagar från det ursprungliga datumet för mottagande.
 
 Tre. Vänligen kontakta oss för retur adress om du vill skicka objekten tillbaka. Avkastningen objekt måste innehålla följande uppgifter: namn, adress, e-post, ordernummer, telefonnummer, detaljerad beskrivning av problemet
.  
 4. Om produkterna anländer med skador, felaktig leverans eller inkompatibla modeller, utbyte eller återbetalning är 100% garanterad. Men skulle vi inte hålla ansvar för skador orsakade av illvilja åtgärd (av kunden själv / själv), och utbyte eller återbetalning skulle avvisas.
 
 Fem. För alla defekta objekt, köparen måste skicka bilder till bevis de skador delarna.
 
 6. Returer accepteras endast när det är i sitt ursprungliga skick och objektet (s) matchar objektet (s) på våra Beställ Records. />
 7. Om avkastningen är för återbäring / utbyte endast och har icke-kvalitet ärenden , förutom frakten, drar vi också 9% av ordern totala beloppet som expeditionsavgift och ge dig en partiell återbetalning eller en annan produkt du gillar (laddning eller återbetalning balans pengar som inriktas olika objekt).
 
 8. Alla bilder som visas på vår webbplats är digitala bilder tagna av oss. På grund av villkoren för ljus och bakgrund, kan de se lite annorlunda från vad de egentligen gör i den verkliga världen. Detta skulle inte vara ett skäl för utbyte eller återbetalning begäran.
 
 9. Priserna kan variera från olika årstider och våra reklamkampanjer. PRISÄNDRINGAR skulle inte vara ett skäl för utbyte eller återbetalning begäran.
 
 10. För utbyte fall skicka tillbaka produkten först och ge oss en leverans spåra serienummer och länken var att spåra detta. Vi kommer att ha en ny produkt skickas till dig så snart vi tagit emot returen paketet.
 
 11. När bidraget är bearbetning, vänligen notera att du bör skicka tillbaka produkten till oss, ger en spårning serienummer och spårning länk. När produkten anländer, kommer vi att utfärda en återbetalning omedelbart.
 
  bör också veta
 
 Alla produkter är trippel-kontrolleras innan de levereras till våra kunder. Vänligen kontrollera produkten vid ankomsten innan du skriver ditt namn på logistiken not. Om den är bruten eller inte ditt köp, vänligen avvisa emot produkten. Och kontakta oss omedelbart för ett utbyte.
 
 Om produkten returneras på grund av den anledningen att kunden inte undertecknade för det, kommer ytterligare begäran om återbetalning dras fraktavgift och 9% av den totala ordersumman uppgår som expeditionsavgifter. Nämligen, kommer partiell återbetalning beviljas för situationen ovan. Dessutom kommer åter fraktkostnad kunden frakt och expeditionsavgift.

tillbaka